CONTES DE L'AMÈRICA LLATINA

Espectacle de contes, basat en rondalles de l'Amèrica Llatina.

Vols saber d'on és la rateta presumida? Vols conèixer l'home que va parlar amb la seva sort? Com s'ho va fer el mico per guanyar al tigre i no ser devorat? I el conillet per recuperar la seva caseta que havia estat ocupada per la guineu?

 

Totes aquestes històries són contes tradicionals de l'Amèrica Llatina, històries fantàstiques per passar-s'ho bé o per explicar abans d'anar a dormir. Contes senzills i alhora enginyosos, sorprenents i divertits, que faran les delícies dels nens i nenes, i dels seus pares, mares, avis, iaies, i tota la família. 

Després de l'èxit de l’espectacle Contes africans i de l'interès per conèixer històries d'altres racons, ens animem, en aquest cas, a descobrir relats de l'Amèrica Llatina. Aquest territori comparteix amb nosaltres llengua, història i tradicions, però, alhora, moltes coses absolutament diferents a les nostres.

 

Hem intentat fer una tria que reflecteixi la diversitat que ofereix una zona tan gran i complexa, que també inclogui contes indígenes i que sigui una mostra tant de temàtiques com d'estils narratius diferents.

 

En aquest cas, l'espectacle inclou contes de Mèxic, Perú, Brasil i Veneçuela.

Direcció i dramatúrgia: Sílvia Molins

Intèrpret: Sílvia Molins / Francesc Ollé

Tècnic: Lluís Garcia

Comunicació: Francesc Ollé

Una producció de Sensedrama Teatre

Durada: 55 min.

1/7

#contesdelamèricallatina

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2011 - 2020 SENSEDRAMA TEATRE. Via WIX.COM. Tots els drets reservats