ELS PATGES REIALS

I LA CARTA ALS REIS

Espectacle nadalenc, sobre l'arribada dels Patges que recullen les cartes pels Reis.

Tots i totes sabem que la nit del 5 de gener arriben els Reis d'Orient, que guiats per l'estrella, arribaran a les cases de tots els nens i totes les nenes, sense perdre's. Aquesta és una nit màgica, en què tots els somnis es poden fer realitat.

 

Però abans, hem d'haver escrit la carta als Reis, amb els nostres desitjos per al nou any, i l'hem haguda de portar al Patge o la Patgessa Reials perquè ho puguin preparar tot. Tenen poquets dies, potser només hores, per a fer-ho, ho aconseguiran?

Aquest espectacle està protagonitzat per 1 o 2 Patges i/o Patgesses Reials, que recullen les cartes que els nens i les nenes han escrit. No obstant, abans escoltaran una història màgica de quan el Patge i/o la Patgessa eren petits, i durant la nit de Reis els va passar l'aventura més sorprenent que ens poguem imaginar. Ho descobrirem per Nadal, entre mitjans de desembre i la nit de Reis.

Està adreçat a nens i nenes de 3 a 6 anys, i té una durada d'uns 25 min. Se'n poden fer diferents passis i/o completar amb altres contes de Nadal, i arribar a una durada de 45 min.

Direcció i dramatúrgia: Sílvia Molins

Intèrprets: Sílvia Molins / Francesc Ollé

Tècnic: Lluís Garcia

Comunicació: Francesc Ollé

Una producció de Sensedrama Teatre

Durada: 25/45 min. (segons versió).

1/6

#elspatgesreialsilacartaalsreis

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2011 - 2020 SENSEDRAMA TEATRE. Via WIX.COM. Tots els drets reservats