ELS PIRATES DE LA PLATJA

Espectacle familiar per a fomentar la salut, el civisme i la seguretat a les platges.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Salut Pública i Consum, va elaborar aquest projecte atenent l'interès que van mostrar els municipis costaners no només per a ampliar els serveis que ofereixen, sinó també per a incrementar els coneixements i les habilitats necessàries per a l'ús responsable d'aquests espais. Un dels espais naturals que més ha rebut l'impacte social ha estat el de les platges, on s'han multiplicat tant les activitats que s'hi fan com el nombre de persones que la visiten. Per això, cal fer un ús responsable d'aquests espais i sobretot gaudir de les platges com a espais de lleure i salut.

 

Els pirates de la platja és un espectacle per a tota la família, que pretén fomentar la salut, el civisme i la seguretat a les platges, amb l'objectiu de donar a conèixer, de manera lúdica, els riscos que hi ha a la platja i aprendre a minimitzar-los. Des de com evitar les picades de meduses fins a les deshidratacions, passant per la necessitat de protegir-se del sol o conèixer l'estat de la mar pel color de les banderes. Coneixerem els animals que es troben a les costes i al mar i a quin lloc viuen.  Podeu consultar i/o descarregar-vos el conte original, aquí al costat.

Els protagonistes són dos amics, la Júlia i en Pep. Ell es fa molt el valent, però en realitat, és una mica poruc; això sí, li agrada molt l'aventura. I ella és una aventurera de veritat, és una noia d'ordre i té més seny. Els encanta anar a la platja, on sempre van molt carregats, no només de tovalloles, gorres, ulleres de sol, crema solar, etc., sinó també de jocs, cartellets, fitxes, etc., amb els quals el públic participarà. Entre tots i totes aprendrem un munt de coses i gaudirem de l’espectacle.

Adaptació teatral del conte original: Sílvia Molins / Francesc Ollé

Direcció: Sílvia Molins

Intèrprets: Sílvia Molins / Francesc Ollé

Espai escènic / Espai sonor / Vestuari i atrezzo: Sensedrama Teatre

Tècnic: Lluís Garcia

Comunicació: Francesc Ollé

Una producció de Sensedrama Teatre

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'Ateneu Torrellenc i l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Durada: 50 min.

1/5

#elspiratesdelaplatja

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2011 - 2020 SENSEDRAMA TEATRE. Via WIX.COM. Tots els drets reservats