ELS SECRETS DEL FONS DEL MAR

Espectacle familiar, sobre l'emergència climàtica i la protecció del medi marí.

1/5

Després de la bona experiència obtinguda amb l'espectacle familiar Els pirates de la platja, l'Ajuntament de Calafell encarrega a Sensedrama Teatre Els secrets del fons del mar. Aquest segueix el format de l'anterior, i els seus protagonistes viuran unes aventures basades en els maldecaps que poden produir els residus a les platges, sobretot els plàstics, així com en la protecció del medi marí i de les nostres costes.Aquests últims anys, una part important de l'impacte provocat per l'home al medi marí s'ha basat, per exemple, en l'excés de pesca, la influència en la proliferació de noves espècies invasores, els abocaments i fuites de les embarcacions i les aigües residuals no depurades, etc. Els secrets del fons del mar està adreçat a un públic familiar, a partir de 4 anys, i pretén incidir en la necessitat de tenir cura de l'entorn natural de les nostres costes i del mar. Podeu consultar i/o descarregar-vos material complementari de l'espectacle, aquí al costat.

La Júlia i en Pep són dos amics inseparables. Fa anys que passen els estius plegats, i una de les coses que més els agrada és anar a la platja, on sempre troben la manera de passar-s'ho bé. Juntament amb ells, ens faran participar dels seus jocs, descobriments i, també, embolics, sobre diferents aspectes de la platja i el mar.

 

Prendrem consciència i sortirem de dubtes respecte als riscos amb què ens podem trobar, la importància de mantenir les platges sense residus, o com podem posar el nostre granet de sorra per a conservar el fons marí i el litoral. La Júlia i en Pep interactuen amb el públic, fent-lo participar de l'espectacle en diferents moments, d'una manera lúdica i divertida.

Text/Dramatúrgia: Sílvia Molins / Francesc Ollé

Direcció: Sílvia Molins

Intèrprets: Sílvia Molins / Francesc Ollé

Espai escènic / Espai sonor / Vestuari i atrezzo: Sensedrama Teatre

Tècnic: Lluís Garcia

Comunicació: Francesc Ollé

Una producció de Sensedrama Teatre

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calafell, l'Ateneu Torrellenc i l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Durada: 55 min.

#elssecretsdelfonsdelmar    #canviclimàtic    #contaminació    #emergènciaclimàtica    #mar    #plàstics    #reciclatge

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2011 - 2020 SENSEDRAMA TEATRE. Via WIX.COM. Tots els drets reservats