MESTRES DE CERIMÒNIES EN BODES

Sensedrama també ofereix els serveis de mestres de cerimònies en bodes.

Des de Sensedrama, ja fa força anys que també oferim els serveis de mestres o oficiants de cerimònies en bodes. Ho fem de manera totalment personalitzada, segons els detalls, moments i rituals de la cerimònia que desitgi la parella.

Oficiem cerimònies de tot tipus: romàntiques, tradicionals, protocolàries, emotives, innovadores, divertides... I les podem fer en català, castellà, anglès, francès...

Farem l'estructura i el guió corresponents segons els desitjos de la parella: lectures de familiars i/o amics/gues, moment dels anells, ritual de la sorra, llaços, vi... També tindrem en compte si els nuvis es volen dir unes paraules, fins arribar al moment final de les signatures i la sortida dels nuvis, tot plegat per tal que el casament sigui especial, irrepetible, màgic i únic.

Oferim els nostres serveis allà on se'ns sol·liciti. Dels llocs amb qui col·laborem, destaquem l'Hotel Can Cuch del Montseny, un marc incomparable per a realitzar un esdeveniment tan especial i únic com és un casament. I des d'aquí, volem contribuir perquè així sigui.

 

Posa't en Contacte amb nosaltres, per tal de transmetre'ns què i com voldries que duguéssim a terme la cerimònia. Farem tot el possible per a complementar una jornada de somnis.

1/6

#mestresdecerimòniesenbodes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2011 - 2020 SENSEDRAMA TEATRE. Via WIX.COM. Tots els drets reservats